Megjelent az új ISO16890 Air Filters for General Ventilation
pm1 finompor
  • Betekintés az új EN779:2012 szűrő szabvány követelményeibe. Egy további előrelépés egy jobb minőségű beltéri levegő eléréséhez.
 
  •  Mivel az energia ára egyre nő, ezért előtérbe került a levegőszűrők energia fogyasztása. Egy szűrő teljes élettarma alatti költségének 70%-ka, az energiafogyasztás. A szűrőket energia osztályokba sorolták be és az ismert energia címkével jelölik.
 
  •  Egy levegőszűrő életciklusának összes költségeit ismerteti (szűrő beszerzési költsége + be-, kiszerelési költsége + energiafogyasztás költsége + berendezés tisztításának költsége + szűrő megsemmisítési vagy hulladék kezelési költsége).
  • Tájékoztatónk az új ISO16890 szabvány ePM1 osztályozására.
    Hivatkozva, hogy az emberek napjainkban több mint 90%-ban bel terekben töltik az idejüket, a beltéri levegő 50x szennyezettebb lehet, mint a kültéri levegő, átlagban naponta 15 kg levegőt belélegzünk naponta és egy magasan szennyezett nagy város központjában (lásd aktuálisan Peking város szmogját) minden egyes lélegzéssel 25 millió részecskét lélegzünk be, nagy figyelmet fordítottunk a PM1 finom porokra melyek a legveszélyesebbek szervezetünkre.
 
 
 
 
 
INweb Informatika